Hirdetés

Nem sikerült ismételni

A házigazda győzelmével zárult hétfő este a labdarúgó 2. Liga 13. fordulója, amelyen a Steaua a fővárosi Ghencea stadionban 1435 néző előtt az FK Csíkszeredát fogadta. A két csapat először a 2021/2022-es idényben játszott egymással, akkor a Steaua 1-0-ra nyert, tavaly 4-0-s csíki siker született, ezt viszont hétfőn este az FK-nak nem sikerült megismételnie, a sort a hadsereg csapata 1-0-val folytatta.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: 2 perc
Nem sikerült ismételni
A csíki öröm ezúttal elmaradt. Vereség Bukarestben Fotó: FK Csíkszereda / Pál Zoltán

A mérkőzést teljes egészében a hadsereg csapata irányította, s noha sem a Steauának, sem pedig a csíkiaknak nem kedvezett volna a döntetlen, mégis sokáig úgy tűnt, Ilyés Róbert legényei kivédekezik a meccset. Ez sikerült is a 78. percig, ekkor egy támadást követően Biociuc remek beadásából Chipirliu megszerezte a vezetést, s noha a hátralévő játékrészben a csíki tréner a csatársort megerősítette, nem sikerült a vendégeknek egyenlíteni.

A Steaua sikere azt jelenti, hogy a hadsereg csapata a 14. helyről a 9.-re lépett elő, míg az FK maradt 16 ponttal továbbra is a 13. a tabellán. Mivel bajnoki szünet következik, az FK a következő meccsét november 25-én játssza majd, ekkor Ilyés Róbert legényei a VSK Slatinát fogadják a csíkszeredai stadionban.Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!