Hirdetés

Vereséggel kezdték a bajnokságot

Vereséggel kezdte az FK Csíkszereda a hazai labdarúgó 2. Liga 2023/2024-es idényét. A piros-feketék csak a második félidő elején tudtak egyenlő ellenfélként küzdeni a chiajnai csapattal, igaz, akkor már kettővel vezettek a vendégek.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: 1 perc
Vereséggel kezdték a bajnokságot
Csak a második félidő elején volt átütő a csíki támadás Fotó: Veres Nándor

A szombat délelőtti hőségben játszott találkozó első perceiben volt egy-két támadása a Concordiának, ám a vendégek hamar átvették az irányítást. A 29. percben egy csíki védelmi hibát használt ki Andreas Burcea, a 17 éves csatár a 39. percben megduplázta a Concordia előnyét.
A szünetet követően az FK remekül állt bele a játékba, a 47. percben Makrai Gábor lábáról, egy perccel később Kelemen Dávid fejéről pattant a labda a vendégek kapufájára, a 60. percben pedig Kovács Lóránt 30 méterről leadott lövése jelentett veszélyt a Concordia számára, ám ezt követően el is fogyott a hazai lendület. A 65. percben Kárándi előbb „besárgult”, majd a 76. percben a második sárga lapja automatikusan kiállítást jelentett, innentől pedig biztos volt a Concordia sikere, a végeredményt pedig Corbu Laurențiu állította be a 84. percben.

Eredmény
FK Csíkszereda – Concordia Chiajna 0-3 (0-2).

Hirdetés

Kövessen a Facebookon!