Hirdetés

Újabb kutyafuttató épül

Újabb kutyafuttató épül Csík­sze­re­dá­ban, ezúttal a köz­ponti parkban. Korábban a Kalász negyedi Béka játszótér mellett nyitották meg az elsőt, s hasonló létesítmény van az ANL-tömb­há­zak szomszédságában is.

Vlaicu Lajos
Becsült olvasási idő: 2 perc
Újabb kutyafuttató épül
Készül a létesítmény a kiskedvenceknek Fotó: László F. Csaba

Készül a csíkszeredai központi parkban a pumptrak-pálya szomszédságában a kutyafuttató. Bors Béla, Csíkszereda alpolgármestere a Hargita Népe kérdéseire válaszolva elmondta, a Szív utcában 250 négyzetméter felületű, a központi parkban 350 négyzetméter alapterületű, játszóelemekkel felszerelt kutyafuttató készül a házi kedvencek számára. 

– A kutyafuttatóba hamarosan teszünk alagutat, ugratót, padot, szemetest, fa mászóelemet is. A parkban épülő kutyafuttatóban a játszóelemeket, padot, szemetest helyezünk majd el, hogy a kisállat-tulajdonosok is kényelmes környezetben tölthessék idejüket. A városi parkban már elkészült a kerítés

– mondta Bors Béla.
Az alpolgármester megjegyezte, Csíkszeredában a mostanihoz hasonló kutyafuttatót nemrégiben adtak át a Kalász negyedben, a Béka játszótérnél. Játszóelemek nélküli elkerített rész pedig az ANL-tömbházaknál is található. 
 Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!