Hirdetés

Rangadó Balánbányán és Szépvízen

A nyolcadik forduló találkozóit rendezik a hétvégén a megyei és a körzeti labdarúgó-bajnokságokban. Balánbányán és Szépvízen rendeznek rangadót.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: 2 perc
Rangadó Balánbányán és Szépvízen
A Loki SC a Fiságot fogadja vasárnap Fotó: Balla László / archív

A megyei és a Csík, valamint az Udvarhely körzeti pontvadászatokban a nyolcadik forduló találkozóit játsszák a csapatok. A 4. Liga rangadóját Ba­lán­bá­nyán rendezik, ahol a Bá­nyász a Golimpiakoszt fogadja, a két csapatot ugyan négy hely, de ugyanennyi egység választja el egymástól. A Csík körzetiben viszont csak egy hely és két pont a különbség Szépvíz és Csík­szent­do­mo­kos között, igaz, az utóbbi javára, de ez a két gárda vasárnapi meccse után változhat.

A 8. forduló műsora

4. Liga. Szombat: Balánbánya – Golimpiakosz (14), Szé­kely­ke­resz­túr – Agyagfalva (16); vasárnap: Roseal – Zetelaka (13), Ho­moródalmás – VSK Gyer­gyó (16), Csíkszentsimon – Csíkcsicsó (16).
Csík körzeti.Szombat: Csík­szent­mihály – Kozmás (16); vasárnap: Lázárfalva – Gyer­gyó­szárhegy (11), Csík­szent­ki­rály – Gyimesbükk (13), Szép­víz – Csíkszentdomokos (14), Csíkszentmárton – Ká­szon­altíz (14), Gyimesközéplok – Csík­szentgyörgy (17), Csík­ma­daras – Tusnád (17).
Udvarhely körzeti, A csoport. Szombat: Szentpál – Ko­bát­fal­va (15); vasárnap: Szent­pé­ter – Farcád (10), Si­mén­fal­va – Ok­lánd (13), Etéd – Bet­fal­va (13), Gagy – Szent­áb­ra­hám (16), Bö­göz - Nagy­ga­lamb­fal­va (16).
Udvarhely körzeti, B csoport. Vasárnap: Zeteváralja – Al­só­só­fal­va (10), Farkaslaka – Zetelaka II. (10), Lövéte – Kápol­nás (13), Parajd – Má­ré­fal­va (13), Bogárfalva – Szé­kely­szent­lé­lek (16), Korond – Varság (16).



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!