Hirdetés

A málnásfürdői állomáson vesztegel a Bukarest és Marosvásárhely között közlekedő IR 1645-ös vonatjárat

A málnásfürdői állomáson vesztegel szerda délután a Bukarest és Marosvásárhely között közlekedő IR 1645-ös vonatjárat a Tusnádfürdő és Sepsibükszád közötti vasúti infrastruktúra problémái miatt – tájékoztatott a Román Vasúttársaság.

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
A málnásfürdői állomáson vesztegel a Bukarest és Marosvásárhely között közlekedő IR 1645-ös vonatjárat
Képünk illusztráció Fotó: ARF - Autoritatea pentru Reformă Feroviară/Facebook

A CFR közleménye szerint az érintett szakaszon elgörbült a sín, ezért jelenleg áll a vasúti közlekedés, de dolgoznak a hiba elhárításán.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

A Bukarest és Marosvásárhely között közlekedő IR 1645-ös vonatjárat emiatt a málnásfürdői állomáson vesztegel, de a Brassó és Maroshévíz közötti Regio 4513-as, a Déda és Brassó közötti Regio 4514-es, valamint a Marosvásárhely és Brassó közötti IR 1646-os járatot is érintheti a probléma. 

Az esetet délután hat óra körül jelentették a hatóságok, nyolc óráig nem érkezett hír róla, hogy elhárították volna a hibát.

Mint beszámoltunk róla, sebességkorlátozásokat vezetett be a CFR bizonyos pályaszakaszokon a kánikula miatt. A CFR szerint azokban a térségekben, ahol 

Ma a hőmérséklet elérheti a 37 Celsius-fokot is


Az ország egész területére kiterjedő hőségriasztások lesznek érvényben szerdán Romániában, a hőmérséklet elérheti a 37 Celsius-fokot.

">első- és másodfokú hőségriasztás van érvényben, a vágányok szintjén mért hőmérséklet meghaladhatja az 50 Celsius-fokot, és ebben az esetben 20-30 kilométerrel is csökkenteni kell a vonatok óránkénti sebességét a normál sebességhez képest a június 19–21. közötti időszakban.

Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!