Hirdetés

Három helyszínen hat meccs

Holnap és vasárnap Csík­sze­re­dá­ban és Gyer­gyó­szent­mik­ló­son is lehet szurkol­ni a hokisoknak. Szé­kely­ud­var­he­lyen szombaton a ké­zi­sek, vasárnap a teremfocisok várják a nagyérdeműt a lelátókra.

Farkas Endre
Becsült olvasási idő: 2 perc
Három helyszínen hat meccs
Legutóbb Temesvár megtréfálta az udvarhelyieket Fotó: Hodgyai István

Folytatódik a jégkorong Erste Liga alapszakaszának második felvonása. A Csíkszeredai Sportklub holnap a Dunaújvárosi Acélbikák csapatát, vasárnap pedig a DEAC együttesét fogadja. A Gyergyói HK holnap játszik a DEAC-cal, vasárnap pedig a Dunaújvárossal. A Brassói Corona ma hazai pályán csap össze a Budapest Jégkorong Akadémia HC gárdájával, vasárnap pedig a FEHA19 érkezik a Cenk alatti városba. A kezdési időpont 18.30.
Beindul a tétmérkőzések sorozata a futballpályákon is. Az FK Csíkszereda ifjúsági csapatai kupamérkőzéseken szerepelnek, míg a felnőttek hétfőn folytatják a bajnokságot. A piros-feketék U18-as és U17-es csapata hazai pályán szerepel a hétvégén, a Kolozsvári CFR együttesét fogadják vasárnap a Márton Áron Gimnázium mögötti műfüves pályán, 12 és 14 órától.
A VSK Székelyudvarhely kézisei holnap 18 órától a Fogarasi VSK csapatát fogadja, vasárnap 18 órától a Futsal Klub Székelyudvarhely a Temesvári CFR vendéglátójaként a Román Kupában vigasztalódhat, miután két legutóbbi bajnokiját elbukta, így gyakorlatilag kiütötte magát a bajnoki döntőből.Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!