Hirdetés

Három autó ütközött Csíkmadaras és Csíkdánfalva között

Három autó ütközött csütörtökön láncreakcióban Csíkmadaras és Csíkdánfalva között, az 578-as európai úton – közölte pénteken a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság. A rendőrség nyomozást indított gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt.

Rendőrségi közlemény
Becsült olvasási idő: 1 perc
Három autó ütközött Csíkmadaras és Csíkdánfalva között
Illusztráció Fotó: Hodgyai István

A közlemény szerint csütörtökön délelőtt 9 óra körül értesítették a rendőröket az E578-as úton, Csíkmadaras és Csíkdánfalva között történt közúti balesetről, amelyben egy személy megsérült.
Az első vizsgálatok után a rendőrök megállapították, hogy egy 53 éves, csíkszentdomokosi férfi autózott az E578-as úton Csíkdánfalva felől Csíkszereda felé, és hátulról nekiment annak az autónak, amelyet egy 22 éves maroshévízi nő vezetett, és amely épp állt egy kocsisorban. 
Az ütközés hatására az autó, amelyet a maroshévízi nő vezetett, nekiütközött az előtte álló autónak, amelyet egy 58 éves, bukaresti férfi vezetett. A közúti baleset következtében a nő által vezetett autó 9 éves, kiskorú utasa megsérült.
A három járművezetőt szondával tesztelték a rendőrök, a mérési eredmények szerint egyikük sem fogyasztott alkoholt. A rendőrség gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával folytatja a nyomozást.
 



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!