Hirdetés

Gálameccs, hazai győzelemmel

Tusványos zárónapján Székelyföld – FTC öregfiúk gálamérkőzést szervezett a Székelyföld Labdarúgó Egyesület a sepsiszentgyörgyi stadionban.

Farkas Endre
Becsült olvasási idő: 1 perc
Gálameccs, hazai győzelemmel
A lényeg a barátság és az összetartozás Fotó: Farkas Endre

Barátságos mérkőzést játszott a Ferencvárosi TC és a Székelyföld Labdarúgó-válogatott öregfiúk csapata szombaton este Sepsiszentgyörgyön. A találkozó előtt búcsúztatták el a székely válogatott játéktól visszavonult játékosait. 
A székely és magyar him­nusz, valamint az Ismerős Arcok Nélküled című dalának eléneklése után kez­dődő mérkőzésre mintegy 300 néző látogatott ki az „Erődbe”. Aki ott volt, bizonyára nem bánta meg, jó iramú, kitűnő hangulatú, kétszer harminc percet játszottak a felek.
Az első félidőben Monoki Lehel szerzett vezetést a zöld-fehéreknek, Albert Tibor egyenlítő találatára Józsi György válaszolt, a félidei eredményt Ilyés Róbert kitűnő fejesgólja állította be.
A második játékrészben csak Székelyföld volt eredményes, Balázs Árpád egyszer, Hompoth Dezső kétszer talált az ellenfél kapujába.

Eredmény: Székelyföld öreg­fiúk – FTC öregfiúk 5-2 (2-2). Gólszerzők: Albert Tibor (12.), Ilyés Róbert (18.), Balázs Árpád (40.), Hompoth Dezső (44. és 58., az első büntetőből), illetve Monoki Lehel (9.), Józsi György (16.)
 


 Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!