Hirdetés

Emberelőnyben kapott ki az FK

Habár nem játszott rosszul, mégsem sikerült győznie az FK Csíkszeredának vasárnap délután. A labdarúgó 2. Liga 12. fordulójában a megyeszékhelyen lőtte a tabella élére magát a Sellenberk, amelynek győztes találatát egy egykori FK-s szerezte.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: 2 perc
Emberelőnyben kapott ki az FK
Nem sikerült itthon tartania a pontokat az FK Csíkszeredának Fotó: László F. Csaba

Ilyés Róbert legényeinek egy siker esetén esélyük nyílt volna arra, hogy közel kerüljenek a felsőházi rájátszást érő utolsó helyhez, ám az élre törő Sellenberk ezt másképp gondolta.
Az első helyzetet a három idényt az FK színeiben focizó, a nyáron Sellenberkbe igazolt Schieb hagyta ki, amire szintén ziccerrel Balogh válaszolt. A 21. percben a csíkiak 17 éves játékosa viszont megszerezte a vezetést az FK-nak, Balogh először volt eredményes a másodosztályban. Az öröm csak két percet tartott, ugyanis Rotund egy csíki védelmi hibát kihasználva egyenlített.
Az iramos meccset viszont az 59. percben az ex-FK-s Raul Palmeș döntötte el egy szépségdíjas fejes góllal, s noha a 72. perctől a vendégek emberhátrányban játszottak – miután Lumbut kiállította a játékvezető –, az FK pedig folyamatosan nyomás alatt tartotta Sellenberket, az egyenlítés nem sikerült, pedig három alkalommal is telibe találták a csíkiak a kapufát.

Eredmény

FK Csíkszereda – Sellenberk 1-2 (1-1).

Gólszerzők: Balogh Szilárd (21.), illetve Rotund (23.), Palmeș (59)Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!