Hirdetés

A hármas szám jegyében az ISK-SZAK

Kedden délelőtt Újszentesen háromjátszmás párharcokban, összegezve egy há­rom­meccses csatában győztek a házigazda ellen a Szé­kely­ud­var­he­lyi ISK-SZAK asztaliteniszezői, így három forduló után ugyanannyi győzelemmel, tehát hibátlan mérleggel vezetik a férfi Szuperliga bajnoki tabelláját. Péntektől már a BL-ben adogatnak.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 3 perc
A hármas szám jegyében az ISK-SZAK
Hibátlan teljesítménnyel marad a hibátlan mérleg Fotó: ISK-SZAK

Hosszú kiszálláson van a Szé­kely­ud­var­he­lyi ISK-SZAK fér­fi asz­ta­li­te­nisz-csa­pa­ta (György Szilárd, Sebastian Loso, Tamás Szabolcs és Sán­duly Levente), amely még hétfőn elutazott a Temes megyei Újszentesre, hogy másnap délelőtt a Szuperliga harmadik fordulójában mérkőzzön meg a bajnokság újoncával, a helyi SK-val. Két teljes különböző kaliberű csapat nézett szembe egymással, a házigazda edzője, Nicoleta Husar nem véletlenül emelte ki:

Egy olyan csapatot látunk vendégül, amely a Bajnokok Ligájában szerepel, csak remélni tudjuk, hogy fiatal játékosaink fel tudnak emelkedni az ellenfél színvonalára.

A papírforma tehát udvarhelyi sikert jósolt, bár arra senki nem mert mérget venni, hogy ennyire könnyed lesz. Az ISK-SZAK játékosai, György, Loso és Tamás hozták a több mint kötelezőt, tökéletes adogatással, szettveszteség nélkül, egyenként 3–0-s párharcokban, összesítve 3–0-ra győzték le a vendéglátót.

Így kell ezt csinálni! Könnyed győzelmet köny­vel­het­tünk el a Szuperliga harmadik játéknapjának kiszállásán. Minden játékosunk 3–0-ra hozta meccsét az újonc ellen. Szép volt, fiúk!

– adta közzé a hírt közösségi oldalán az udvarhelyi klub.
Az ünneplésre azonban nem maradt sok idő, az udvarhelyiek számára a héten egy újabb nemzetközi szezon indul az európai kupaporondon. A csapat haza sem jön, egyből utazik Csehországba, ahol péntektől vasárnapig a legrangosabb európai sorozat, a Bajnokok Ligája C csoportjának mérkőzései várnak a fiúkra. Az ellenfelek (sorrendben) a házigazda HB Ostrov, az olasz Top Spin Messina, majd a végén az osztrák Panaceo Stockerau.

Eredmény

Férfi asztalitenisz Szuperliga, 3. forduló: Újszentesi SK – Székelyudvarhelyi ISK-SZAK 0–3/Horea Ursuț – György Szilárd 0–3; Bodgan Badea – Sebastian Loso 0–3; Daniel Moldovan – Tamás Szabolcs 0–3/.

Hirdetés

Kövessen a Facebookon!