Hirdetés

Haladnak a korral

A digitalizációért és az adminisztrációs folyamatok egyszerűsítéséért felelős irodát hoznak létre Hargita Megye Tanácsánál. Az irodavezetői állást már meg is hirdették, június 7-ig várják a jelentkezőket.

HN-információ
Becsült olvasási idő: 3 perc

A Hargita Megye Tanácsa tevékenységét meghatározó tizenhárom prioritás egyike az innováció, oktatás és kutatás, a közigazgatás digitalizálása, és ennek irányába egyre több lépést tesz az intézmény.
– A megyei tanács munkaközössége szinte teljes mértékben digitális aláírást használ már évek óta, nálunk a dokumentumokat digitálisan készítik el, pdf-formátumban használják és archiválják őket. Nagy lépés ez az új iroda számunkra ahhoz, hogy az intézmény ügyintézési és adminisztrációs folyamatai teljesen digitálisan történjenek. Az iroda hozzá fog járulni az egész intézmény munkájának megváltoztatásához, könnyebbé, biztonságosabbá és gyorsabbá teszi azt a különféle digitális megoldások révén – fejtette ki Borboly Csaba megyeelnök.
A digitalizáció lehetővé teszi a gyorsabb és hatékonyabb ügyintézést, emellett pedig nagyfokú adatvédelmet is biztosít, az online ügyintézések során a személyes adatok könnyebben kezelhetők és védelmezhetők.
Az ügyintézés és az adminisztrációs folyamatok digitalizálása csökkenti a papírfelhasználást és a nyomtatásra fordított erőforrásokat. Ez pozitív hatással van a környezetre, csökkenti az energiaveszteséget és az ökológiai lábnyomot, ami szintén beletartozik Hargita Megye Tanácsa tizenhárom prioritásába, hiszen mint hirdeti: zöld, környezettudatos megyét épít.
A felhívás szerint, ha inkább a számítástechnika te­rületén ismeri ki magát valaki, akkor számára az IT-infrastruktúra-kezelő részleg lenne megfelelő, amelynél szintén van meghirdetett állása a megyei tanácsnak. Az intézmény versenyképes fizetést ajánl azoknak, akik a feltételeknek megfelelő tudással rendelkeznek. Az itt elérhető nettó bér minimum 6619 lej, de pályázatokban való részvétellel és a szolgálati idő beszámításával akár nettó 10 819 lej is lehet.
A megyei tanács folyamatosan újabb és újabb munkalehetőségeket hirdet meg a hargitamegye.ro/allashirdetesek weboldalán, bárki megtalálhatja a számára legideálisabb álláslehetőséget a végzettségének, tapasztalatának, szolgálati idejének és érdeklődési körének megfelelően.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!