Hirdetés

Vendégként zárnak a lányok

Véget ér a női labdarúgó 1. Liga felsőházi rájátszása, a megyebeli csapatok idegenben zárják a pontvadászatot. Az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokságban lesznek, de a Csík körzetiben nem lesznek meccsek a hétvégén. A Forma–1 mezőnye Monte Carlo utcáin száguldozik, míg a hazai ralibajnokság második futamát pénteken és szombaton tartják, utóbbi viadalon csíki és udvarhelyi pilóták is indulnak.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: 2 perc
Vendégként zárnak a lányok
A Transzfogarason raliznak a csíkiak. A kérdés: lesz hó? Fotó: Argesrali /archív

Idegen környezetben zárják a Hargita megyei csapatok a női labdarúgó 1. Liga felsőházi rájátszását, szombaton 13 órától a Székelyudvarhelyi Vasas Femina Giurgiuban lép pályára a Bukaresti Carmen vendégeként, míg az FK Csíkszereda vasárnap 11 órakor Nagykomlóson a Banat Girls ellen lép pályára. A Csík körzeti labdarúgó-bajnokság a hétvégén szünetel, ám az Udvarhely körzeti mindkét csoportjában az utolsó forduló meccseit játsszák.
Az autósport kedvelői újra a tévéképernyők elé ülhetnek, hiszen a vasárnap folytatódik Forma–1-es világbajnokság, ezúttal Monte Carlo utcáin köröznek a pilóták. Ugyanakkor az Argeș Rali is követhető lesz a tévében, ma 14.40 és 17 órától a Godeni szelektív, 21 órától pedig a szuperszpeciál, amelyet Pitești utcáin tartanak. Holnap a Transzfogarason száguld a mezőny, 11.40 és 15.30-kor a Vidraru szelektíveket, 17.30-tól pedig a második Pitești szuperszpeciált lehet élőben követni a Prima Sport TV-n, illetve a szakszövetség (FRAS) videomegosztó csatornáján. A viadalon indul a Teslovan Adrian – Cseh Vajk Imre és a Jakab Attila – Mag Levente alkotta páros, valamint Csikós Sándor is, aki Bogdan Gheorghiunak navigál, de szurkolhatunk a Teslovan Alexandra – Vlad Terzi kettősnek is, utóbbi páros a Rali-2 mezőnyében harcol a pontokért.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!