Hirdetés

Bajnoki címvédés

Aranyéremmel zárta a Ka­rá­csonkőn tartott birkózó U15-ös országos csapatbajnokságot a Székelyudvarhelyi ISK – Marosvásárhelyi ISK közös csapata.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 2 perc
Bajnoki címvédés
Katona László és „aranyos” tanítványai Fotó: Székelyudvarhelyi ISK

Több mint 450 versenyző részvételével rendezték meg Karácsonkőn az U15-ös birkózó Román kupát és az országos csapatbajnokságot. Utóbbiban 10 súlykategóriában mérték össze tudásukat a birkózók, ebben a korosztályban a 38 kg-os súlycsoporttól a 85 kg-osig mindenki szőnyegre lépett.
A Katona László és Dragoș Vlad edzők által felkészített ISK-sok előbb Resicabánya együttesét fektették két vállra 8–2 arányban, majd következett a döntőben a Marosi BSG és a Kolozsvári CSM közös csapata, melyet egy fölöttébb kiélezett küzdelemben sikerült legyőzniük 5–5 döntetlennel, 22-21 pontarányban. – Az utolsó pillanatig nem lehetett tudni, ki lesz a bajnok, de megcsinálták a fiúk, le az összes kalappal! – újságolta a jó hírt Katona László edző.
Tavaly az udvarhelyi birkózók a marosvásárhelyiekkel együtt három korosztályból ugyanannyi csapatbajnoki címet szereztek, ebből egyet máris megvédtek.
Az aranyérmes csapat tagjai: Fülöp Kristóf, Man Yanis, Kacsó Ábel, Oláh Gergő, Nagy István, Kelemen Márk, Blaga Darius, Kiss Hunor, Lőrincz Magor, Verestóy Árpád, Bereczi Bálint, Karda Szilárd és Csíki Zoltán.



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!