Hirdetés

Bejelentette újraindulási szándékát Borboly Csaba

A csíkszeredai Szabadság téren jelentette be Borboly Csaba újrázási szándékát Hargita Megye Tanácsa elnöki pozíciójáért. Az ötödik mandátumért versenybe szálló megyeelnök az „Emberek embere, akire mindenki számíthat” jelmondattal kíván kampányba szállni, családjával és győztes csapatával a Hargita megyei emberekért.

Létai Tibor
Becsült olvasási idő: 4 perc
Bejelentette újraindulási szándékát Borboly Csaba
Fotó: Veres Nándor

„Verseny közben nyertes csapatot nem szokás cserélni, ezért nincs ideje a váltásnak, főleg akkor, amikor egy felfokozott választási évben a szélsőségesség a maximálisra lesz felpörgetve, most a kiállásnak, a folytatásnak van itt az ideje; összefogásról, csapatmunkáról, közös fellépésről kell beszélni” – hangoztatta a megye első embere szombati sajtótájékoztatóján. Röviden vázolta az elmúlt 16 esztendőt, mely idő alatt betöltötte az elnöki pozíciót, felemlítve, hogy 2008-ban, amikor először kandidált Markó Béla, akkori szövetségi elnök felkérésére, egy közismert személlyel – Szász Jenővel – szemben kétharmaddal sikerült nyernie, azóta a polgárok bizalmát választásról választásra elnyerte, ambiciózus terveket valósítva meg a közösséggel együtt.

„Én a Hargita megyei embereket képviselem, az ő pártjukon állok, a csapat hatékonyan dolgozik, amit folytatni kell. Ugyanakkor az idén a legnagyobb kihívás a magyarság számára az 5 százalékos küszöb elérése egy olyan helyzetben, amikor nagyon fel lesz pörgetve a szélsőségesség, a magyarellenesség, akkor itt a megyében magas részvételi arányra lesz szükség, hogy képesek legyünk a kihívásoknak megfelelni, ezért nincs szükség megosztásra, semmilyen belső csatározásra. Senkivel nem kívánok szkanderezni. Az eredményekről, a jövőről kell beszélgetni, a fő cél a kétharmad elérése, és hogy a legjobban mozgósított megye legyen a miénk” – hangoztatta az elnök.

A jelen lévő felesége, Borboly Melinda – aki a napokban dobogós helyen jutott be a csíkszeredai Városi Küldöttek Tanácsába (VKT) – támogatásáról biztosította férjét. „A közéletben ismertük meg egymást, segítőkész, harcos ember, akire mindig lehet számítani. Óriási álmai, céljai vannak, és ezeket kemény ellenszélben is eléri.”Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!