Hirdetés

Az FK fiataljai legyőzték az SZFC-t

Edzőmeccsen egygólos győzelmet aratott az FK Csík­­­sze­re­da U18-as, ifi ligás csa­pa­ta a 3. ligás Szé­kely­ud­var­he­lyi FC ellen.

Farkas Endre
Az FK fiataljai legyőzték az SZFC-t
Jó iramú mérkőzést játszottak Fotó: Farkas Endre

Több, a Szé­kely­föld Lab­da­rú­gó Akadémi­án nevelkedett, az FK Csík­sze­re­da korosztályos csa­pa­ta­iban korábban megforduló játékossal a soraiban érkezett tegnap délelőtt Csík­sze­re­dá­ba a harmadosztályú bajnokságra készülő Szé­kely­ud­var­helyi FC.
A mérkőzés első felében a látogatók voltak kezdeményezőbbek, az első hazai lövésre a 14. percig kellett várni. Ezt követően több gólszerzési lehetősége adódott az SZFC-nek, ám a hazai védelem jól állt a lábán, és Csíki Szabolcs kapus is jó napot fogott ki. A csíkiak hálóőre több remek védéssel vetette észre magát.
A második játékrészben némileg enyhült a vendégfölény, kiszabadult a szorításból az FK. A 67. percben a csereként beállt Fazakas Henrik zavarta meg jól a vendégkapust, Fábián Győzőt. A csíkiak játékosa labdát szerzett, és belőtte a vezető – mint később kiderült –, egyúttal győztes találatot (1–0).
A csíki fiatalok legközelebb szombaton 10 órától a Sepsi OSK hasonló korú együttese ellen lépnek pályára hazai környezetben.

Eredmény
FK Csíkszereda U18 – Székelyudvarhelyi FC 1–0 (0–0). Gólszerző: Fazakas Henrik (67.)
FK Csíkszereda U18: Csíki – Ureche, Colceriu, Göndör, Birtalan, Leczki, Marosi, Iordache, Zelenák, Ilie L., Ilie M. Csereként pályára lépett: Deáky (kapus), Bödő, Lázár, László, Fazakas, Demeter, Gábor. Vezetőedző: Demény Norbert.
SZFC: Vlasa - Marucza, Kovács, Tordai, Hadnagy - Antal, Vlad, Bujdosó, Radu - Sebestyén, Becze. Csereként pályára lépett: Fábián (kapus), Lázár, Gaczella, Bogdan, Balázs, Belu. Vezetőedző: Lucian Nicolau.


 Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!